Logo WSP West-Brabant

Werkgevers Servicepunt West-Brabant - Meerwaarde-titel-personeel-vinden-1024x279

Op zoek naar geschikte kandidaten?  


Ben je op zoek naar personeel? Dat is in deze krappe arbeidsmarkt niet altijd even eenvoudig. WSP West-Brabant helpt. Wij geloven dat bij iedere organisatie een andere oplossing hoort: daarom is onze aanpak altijd maatwerk. Samen kijken we wat jouw organisatie nodig heeft om jullie doelstellingen te halen. Benieuwd hoe we dat doen? 

Werkgevers Servicepunt West-Brabant - Middel-2

Wij helpen je

bij werving, selectie

en begeleiding van

geschikte kandidaten.

Werkgevers Servicepunt West-Brabant - Middel-1

Zo helpen we jou.

Stap 1: Werving & selectie 


WSP West-Brabant heeft toegang tot een groot bestand van werkzoekenden uit de hele regio. Denk aan mensen die recent hun baan zijn kwijtgeraakt of al langer een uitkering hebben. Soms hebben ze een beperking die vraagt om extra aandacht of beschikken ze (nog) niet over de juiste kwalificaties. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze willen weer aan de slag en zijn direct beschikbaar! Onze werkgeversadviseurs helpen werkgevers in West-Brabant kosteloos bij de werving en selectie van deze kandidaten.  

Successful partnership
Werkgevers Servicepunt West-Brabant - WSP_2021_343061-1024x683

Stap 2: Ondersteuning & begeleiding 


Wanneer we een geschikte kandidaat voor jouw organisatie vinden, maak je via een proefplaatsing in de praktijk kennis met de kandidaat. Zo weet je precies wat jullie aan elkaar hebben, voordat je besluit een contract aan te bieden. Ook helpen we je bij de begeleiding van de werknemer op de werkvloer. Want zo weten we: de begeleiding door een jobcoach kan het verschil maken in een succesvolle match!  

Stap 3: Advies over financiële voordelen


Naast het matchen van de kandidaat adviseren we werkgevers ook over mogelijke financiële voordelen en subsidies. Wanneer je bijvoorbeeld een kandidaat vanuit een uitkering in dienst neemt, heeft dat een aantal financiële voordelen. Wij ondersteunen je in sociaal ondernemerschap en adviseren je over alles wat met dit thema te maken heeft. Of het nu gaat om advies, bemiddeling of begeleiding: wij helpen je graag!

Werkgevers Servicepunt West-Brabant - iStock-1434116614-1024x684

Meerwaarde

van personeel vinden via WSP West-Brabant 


  • Loyale en gemotiveerde kandidaten
  • Kosteloze ondersteuning bij werving & selectie 
  • Advies over aantrekkelijke financiële voordelen

Succesverhalen van werkgevers