Logo WSP West-Brabant

Werkgevers Servicepunt West-Brabant - Meerwaarde-titel-over-ons-1024x374

Over WSP West-Brabant


Wij zijn er voor jou, werkgever. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt. Net gestart bent of de 5e generatie van een familiebedrijf runt. We gaan kosteloos met je om tafel en ontdekken samen welke meerwaarde+ we zien om jouw organisatie een stap verder te brengen.

Werkgevers Servicepunt West-Brabant - Middel-2

We helpen je

sociaal ondernemen

eigen te maken en jouw

personeelsvraagstukken

op te lossen.

Werkgevers Servicepunt West-Brabant - Middel-1

Het beste voor werkgever en kandidaat


De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waar we samen voor gaan. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en helpen we jou. Of het nu gaat om advies over subsidies, personeelsvraagstukken of de nieuwste innovaties: je kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van onze werkgeversadviseurs.

Werkgeversadviseur(s)
per branche


Omdat we jou zo goed mogelijk willen helpen, hebben we voor iedere branche een werkgeversadviseur voor je klaarstaan. Of je nu een bedrijf hebt in de sector techniek, zorg, horeca of groen: wij koppelen je aan één vast contactpersoon waar je bij terecht kunt met al je personeelsvragen. Wel zo handig! Benieuwd welke adviseur voor jou klaarstaat? 

Werkgevers Servicepunt West-Brabant - iStock-637991002-1024x968

Één plek voor al jouw arbeidsmarktvraagstukken


WerkgeversServicepunt (WSP) West-Brabant bundelt binnen één loket de diensten en regelingen van gemeentes, ontwikkelbedrijven en het UWV. Zo raak je de weg niet kwijt en heb je één aanspreekpunt voor al je personeelsvragen. En omdat we een overheidsinstantie zijn, betaal je niets voor onze dienstverlening. Oprecht en eerlijk advies over wat het beste is voor jou als werkgever staat daarom voorop.

Meerwaarde van samenwerken met WSP West-Brabant!


  • Eén plek voor al jouw arbeidsmarktvraagstukken
  • Het beste voor werkgever en kandidaat
  • Werkgeversadviseurs voor elke branche