WSP West-Brabant Mobiliteitscentrum

Veel werkgevers hebben te maken met de gevolgen van de huidige economie. De impact op het dagelijks werk is groot. Het ene bedrijf heeft weinig werk en stuurt medewerkers naar huis. Het andere bedrijf heeft juist meer werk dan ooit en zoekt extra personeel. Herken je dit? Het WSP West-Brabant Mobiliteitscentrum helpt je graag. 

 

Werkgevers verbinden
Wat voor de ene werkgever een uitdaging is, biedt de andere juist een kans. Want medewerkers die nu thuis zitten kunnen mogelijk voor een andere werkgever aan de slag. Dit soort kansen wil het WSP West-Brabant Mobiliteitscentrum benutten. Door werkgevers met elkaar in de regio te verbinden. Door personeel van werk naar werk te begeleiden. 

 

Personeel matchen
Heb je als werkgever geen werk voor je personeel? Dan helpen wij om je medewerkers te begeleiden van werk naar werk bij een andere werkgever. Heb je juist meer personeel nodig? Dan verbinden wij je met bedrijven die hun medewerkers van werk naar werk willen helpen. Zo helpen we jou met je personeelsvraagstuk en zorgen we ervoor dat medewerkers werk en inkomen behouden. 

Kun je op dit moment extra personeel gebruiken of nu juist even niet? Wil je weten welke steunmaatregelen er zijn? Wij helpen je verder! Klik op wat voor jou van toepassing is en je leest hoe we kunnen ondersteunen.