Personeel zoeken

Ben je voor een korte of langere tijd op zoek naar personeel? Wij helpen je kosteloos met het werven en selecteren van geschikte kandidaten. 

Eén vast regionaal contactpersoon
Jouw contactpersoon brengt samen met jou je vraag helder in kaart om een goede match te kunnen maken. Personeel plaatsen is maatwerk!

Het grootste bestand met werkzoekenden uit heel de regio

  • Het WSP West-Brabant heeft toegang tot het grootste bestand van werkzoekenden uit heel de regio met mensen die recent hun baan zijn kwijtgeraakt of al langer een uitkering hebben. Misschien hebben ze een beperking die vraagt om extra aandacht of beschikken ze (nog) niet over de juiste kwalificaties. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze willen weer aan de slag en zijn direct beschikbaar!
  • Via een proefplaatsing kan je in de praktijk kennismaken met kandidaten.
  • Onze dienstverlening stopt niet na het matchen van de kandidaat: de juiste begeleiding van de werknemer op de werkvloer door een jobcoach kan het verschil maken.
  • Voor het aanwerven van personeel uit de EER kan je terecht bij EURES, onderdeel van het WerkgeversServicepunt.

Kosteloze dienstverlening en andere voordelen
Wanneer je een kandidaat vanuit een uitkering in dienst neemt, heeft dat een aantal voordelen. Wij kunnen je ondersteunen in je sociaal ondernemerschap en je profiteert mogelijk van een aantal financiële voordelen. Onze dienstverlening is kosteloos. Of het nu gaat om advies, bemiddeling of begeleiding. Wij helpen je graag!

Interesse?
Meld een vacature of neem vrijblijvend contact met ons op.


Deze ondernemers gingen je voor!

Wist je dat...

  • je kunt rekenen op één vast regionaal contactpersoon?
  • we over het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant beschikken?
  • onze dienstverlening kosteloos is?