WSP West-Brabant ontvangt extra financiering om werkzoekenden op te leiden

west-brabant-werkt-aan-morgen

In 2018 hebben we het Sectorplan West-Brabant afgerond. Er zijn meer dan vierhonderd kandidaten opgeleid voor een beroep in de techniek en logistiek. Om dit succes een gevolg te geven, heeft het uitvoeringsprogramma West-Brabant werkt aan morgen 100.000,- beschikbaar gesteld aan het WerkgeversServicepunt West-Brabant om extra plaatsingen te realiseren in techniek, bouw en logistiek. De partners van het WSP West-Brabant co-financieren dit project met hetzelfde bedrag.

In 2019 gaan we extra aandacht geven aan deze sectoren. We beschikken over kennis van doelgroepen, arbeidsmarkt en subsidies en regelingen, zodat we het hele proces van werving, selectie, plaatsing en nazorg volledig afstemmen op de vraag van de werkgevers en mogelijkheden. Het regionale aanbod van werkzoekenden is bij ons volledig in beeld.

De opleidingen zijn bedoeld voor werkzoekenden in de ruimste zin van het woord. De opleiding start of wordt afgerond in 2019. We verwachten dat zeker vijftig kandidaten hierdoor opgeleid worden voor banen in de techniek en logistiek.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina