Activiteitenkalender

50 Talenten grijs

Meer 50-plussers aan het werk. Het is belangrijker dan ooit. Gelukkig is de 50-plusser steeds vaker een getalenteerde werknemer. Tijdens...

Lees meer

Van WerkLink naar MidZuid

afbeelding1

In de regio Dongemond staat het WSP al jaren bekend onder de naam WerkLink. Die naam verdwijnt. Onze nieuwe naam is MidZuid en de komende maanden kom je ons steeds vaker tegen. 

65-jarig jubileum

MidZuid bestaat in 2019 maar liefst 65 jaar. Dit jubileum is het begin van een mooie nieuwe toekomst, waarin we willen verbinden en verder bouwen. Dat doen we graag samen met werkgevers. We nodigen je dan ook graag uit voor onze jubileumdag op donderdag 24 januari. 

Grenzen verleggen

Het thema van deze dag is grenzen verleggen. Niet alleen met mensen, maar ook met technologie. Onze jubileumdag staat daarom in het teken van nieuwe technologische mogelijkheden, waardoor en waarmee nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag komen. Samen met werkgevers willen we grenzen verleggen! Wij nemen deze dag het voortouw.

Grensverleggende sprekers

Trots zijn we op twee grensverleggende sprekers die deze dag nog meer kleur geven:

- Professor Doctor Ton Wilthagen: neemt ons mee in het verleggen van grenzen op de arbeidsmarkt. Hij is hoogleraar arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg. 

- Maarten van der Weijden: is altijd op zoek naar nieuwe grenzen om zichzelf te kunnen verbeteren. De olympisch kampioen daagt ons uit om te blijven verbeteren.

Kom je ook?

Datum: 24-01-2019

Tijd: 15.30 - 20.30 uur

Locatie: Wilhelminakanaal Noord 3 4902 VR Oosterhout

Aanmelden doe je hier

Terug naar overzicht

Deel deze pagina