Logo WSP West-Brabant
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Blind voor talent’

oktober 31, 2023 @ 15:00 19:00

Iedereen heeft een talent, zegt men weleens. Maar in de praktijk zien we die talenten nog onvoldoende. En is het nog altijd de alleskunner die we het liefst aannemen. Begrijpelijk, maar niet realistisch.

In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt zullen we het anders moeten doen om personeel te vinden. Andere kanalen gebruiken, andere doelgroepen aanspreken en soms iets extra’s doen om daarna dat talent te zien. Precies dit is waar we het op 31 oktober over gaan hebben. Een evenement vol informatie, inspiratie en praktische tips. Zorg dat je erbij bent!

Vandaag neemt UWV-arbeidsmarktadviseur Milou Audenaerd je mee in de cijfers van Regio in Beeld en komen we erachter hoe de West-Brabantse arbeidsmarkt ervoor staat. Regisseur NLwerktaanwerk Peter Laming geeft je hierna in zijn snelkookpansessie concrete tips om het morgen al anders te doen. Gevolgd door gastspreker en HR-adviseur Gert Hagen, die door ernstige complicaties na een routine-ingreep plots blind werd. En toen ging inzien dat we op een andere manier met talent moeten omgaan.

Meld je gratis aan: UWV & MetWerk presenteren ‘Blind voor talent’ – MetWerk

Locatie: Rabobank Breda, Kloosterplein 11, Breda