Personeel zoeken

Bent u voor een korte of langere tijd op zoek naar personeel? WerkgeversServicepunt West-Brabant helpt u kosteloos met het werven en selecteren van geschikte kandidaten. 

Eén vaste regionale contactpersoon
Uw vaste regionale contactpersoon brengt samen met u uw vraag helder in kaart om een goede match te kunnen maken. Personeel plaatsen is maatwerk!

Grootste regionale bestand van werkzoekenden uit heel de regio

  • WSP West-Brabant heeft toegang tot het grootste bestand van werkzoekenden uit heel de regio met mensen die recent hun baan zijn kwijtgeraakt of al langer een uitkering hebben. Misschien hebben ze een beperking die vraagt om extra aandacht of beschikken ze (nog) niet over de juiste kwalificaties. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze willen weer aan de slag en zijn direct beschikbaar!
  • Via een proefplaatsing kunt u in de praktijk kennismaken met kandidaten.
  • Onze dienstverlening stopt niet na het matchen van de kandidaat: de juiste begeleiding van de werknemer op de werkvloer door een jobcoach kan het verschil maken.
  • Voor het aanwerven van personeel uit de EER kunt u terecht bij EURES, onderdeel van het werkgeversservicepunt.

Kosteloze dienstverlening en andere voordelen
Wanneer u een kandidaat vanuit een uitkering in dienst neemt, heeft dat een aantal voordelen. WSP West-Brabant kan u ondersteunen in uw sociaal ondernemerschap en u profiteert mogelijk van een aantal financiële voordelen. Onze dienstverlening is kosteloos. Of het nu gaat om advies, bemiddeling of begeleiding. Wij helpen u graag!

Interesse?
Meld uw vacature of neem vrijblijvend contact op. 
Deze ondernemers gingen u voor.

Deel deze pagina

Wist u dat...

  • u kunt rekenen op één vaste regionale contactpersoon?
  • we over het grootste werkzoekende bestand van heel West-Brabant beschikken?
  • onze dienstverlening kosteloos is?