WSP West-Brabant

Wij bundelen binnen één loket de diensten en regelingen van alle betrokken partners bij de arbeidsmarkt van West-Brabant. Zo raak je de weg niet kwijt tussen alle instanties. 

Eén aanspreekpunt
Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al je personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

Juiste persoon, juiste plek
De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waarnaar we samen streven. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. Je bent tenslotte niet op zoek naar bijvoorbeeld een Wajonger, maar naar een goede medewerker. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en gaan we in het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant op zoek naar de juiste kandidaat voor jou. Je kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van één vast contactpersoon met kennis van de regionale arbeidsmarkt én alle interessante subsidies en regelingen.

Ben je ook overtuigd van onze meerwaarde?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

wsp-timmers-webres-08

Eric woont in de gemeente Oosterhout en leerde Esther van Dijk, klantmanager van de gemeente Oosterhout, kennen. Zij zag direct een enorme potentie in hem. Hij is heel erg gemotiveerd en gedreven en dat brengt hem in contact met Timmers. Door de goede contacten van Marleen Braakhuis, werkgeversadviseur van het WerkgeversServicepunt (WSP) West-Brabant voor de gemeente Oosterhout, met Timmers B.V. wist ze dat Timmers B.V. een magazijnmedewerker zocht. Na een eerste kennismaking was de match snel...

Gedrevenheid en motivatie brengen je verderGedrevenheid en motivatie brengen je verder