WSP West-Brabant

Wij bundelen binnen één loket de diensten en regelingen van alle betrokken partners bij de arbeidsmarkt van West-Brabant. Zo raak je de weg niet kwijt tussen alle instanties. 

Eén aanspreekpunt
Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al je personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

Juiste persoon, juiste plek
De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waarnaar we samen streven. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. Je bent tenslotte niet op zoek naar bijvoorbeeld een Wajonger, maar naar een goede medewerker. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en gaan we in het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant op zoek naar de juiste kandidaat voor jou. Je kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van één vast contactpersoon met kennis van de regionale arbeidsmarkt én alle interessante subsidies en regelingen.

Ben je ook overtuigd van onze meerwaarde?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

marco-poppelaars-brefu-funderingstechnieken (1)

Aan het woord is Marco Poppelaars, directeur-eigenaar van Brefu Funderingstechnieken uit Breda. Hij ver­telt over de Wajonger die nu drie maanden bij hem werkt. De jongen zelf wil liever niet in beeld en niet met naam genoemd worden. “Ik wil best mijn verhaal kwijt, maar ik zit er niet op te wachten om als Wajonger bekend te staan. Ik heb een kleine handicap, ik vergeet soms dingen en kan moeilijk leren. Toch heb ik mijn timmeropleiding kunnen afronden”, zegt hij trots. ...

Marco Poppelaars“Hij hoort er nu helemaal bij”