WSP West-Brabant

Wij bundelen binnen één loket de diensten en regelingen van alle betrokken partners bij de arbeidsmarkt van West-Brabant. Zo raak je de weg niet kwijt tussen alle instanties. 

Eén aanspreekpunt
Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al je personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

Juiste persoon, juiste plek
De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waarnaar we samen streven. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. Je bent tenslotte niet op zoek naar bijvoorbeeld een Wajonger, maar naar een goede medewerker. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en gaan we in het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant op zoek naar de juiste kandidaat voor jou. Je kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van één vast contactpersoon met kennis van de regionale arbeidsmarkt én alle interessante subsidies en regelingen.

Ben je ook overtuigd van onze meerwaarde?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

bleckmann-boz

"We hebben een sociale functie binnen de regio. Ook financieel is het interessant om aan deze doelgroep te denken. Dat is niet onbelangrijk in de huidige marktomstandigheden. We keken binnen onze organisatie welke afdelingen geschikt waren, want er mag niet teveel druk liggen op de werkzaamheden. Ondertussen zijn twee 56+’ers en acht Wajongers  aan de slag. We verwachten het aantal Wajongers op korte termijn uit te kunnen breiden naar elf. De angst om mensen met een afstand tot de...

Bleckmann Bergen op ZoomDankbaarheid en inzet