WSP West-Brabant

Wij bundelen binnen één loket de diensten en regelingen van alle betrokken partners bij de arbeidsmarkt van West-Brabant. Zo raak je de weg niet kwijt tussen alle instanties. 

Eén aanspreekpunt
Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies pakken wij jouw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al je personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

Juiste persoon, juiste plek
De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waarnaar we samen streven. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. Je bent tenslotte niet op zoek naar bijvoorbeeld een Wajonger, maar naar een goede medewerker. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en gaan we in het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant op zoek naar de juiste kandidaat voor jou. Je kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van één vast contactpersoon met kennis van de regionale arbeidsmarkt én alle interessante subsidies en regelingen.

Ben je ook overtuigd van onze meerwaarde?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

eeterij (1)

“ Momenteel lopen twee Wajongers stage in mijn zaak in Etten-Leur. Ik wil hen de kans geven om werkervaring op te doen. Vooraf heb ik dit besproken met mijn personeel. Het is belangrijk dat iedereen hierachter staat. De dames hebben een duidelijke planning en goede begeleiding nodig. Ook als ik er niet ben, moeten ze bij andere collega’s terecht kunnen. Ik merk dat er een klik is met de collega’s en dat ze zich hier goed voelen. Ze willen heel graag werken en zijn gastvrij....

Eeterij Family uit Etten-Leur en TilburgWajongers zijn deel van onze ‘Family’