Sociaal ondernemen loont! Haal met subsidie het PSO-keurmerk.

pso-banner-123

Het regionale uitvoeringsprogramma ‘West-Brabant werkt aan morgen’ stelt € 25.000,- subsidie ter beschikking aan bedrijven die socialer willen ondernemen. Ga net als honderden andere bedrijven in Nederland ook voor goud en haal het PSO-keurmerk! Reageer snel, want we hebben maar beperkte middelen. 

Wil je starten met sociaal ondernemen? Of zet jouw bedrijf zich al in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kun je subsidie krijgen om het PSO-keurmerk te halen. PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Het is een landelijk erkende norm voor inclusief ondernemen en inclusieve werkgevers. Je bedrijf krijgt een audit en doorloopt het proces van certificering. De PSO is er voor grote én kleine bedrijven.

Sociaal ondernemen loont

Haal je het PSO-keurmerk, dan onderneem je aantoonbaar socialer. Je biedt werk aan mensen die het hard nodig hebben en geeft ze de mogelijkheid door te groeien tot gewaardeerde vakkrachten. Bij een aantal West-Brabantse gemeenten kun je met het PSO-keurmerk korting krijgen op toekomstige verplichtingen Social Return on Investment (SROI).

Wij helpen je graag verder

Is je interesse gewekt? Chantal van den Heuvel helpt je namens de 14 West-Brabantse gemeenten graag verder. Neem telefonisch contact met haar op via +140165 of stuur een mailtje naar c.vanden.heuvel@roosendaal.nl.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen in twee minuten uitgelegd!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina