Na zes jaar weer aan het werk!

de-rooy-hoveniers-foto

De Rooy Hoveniers uit Dussen is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1940. Ben is de regelaar en Günther zet zijn handtekening onder de ontwerpen. Met een team van 20 medewerkers worden de tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers uitgevoerd en onderhouden. Sinds kort behoort ook Georgie Vink uit Almkerk tot deze trotse club.

Georgie had al meer dan zes jaar niet gewerkt. Hij is een alleenstaande vader en fulltime werken lukte daardoor niet wat in veel banen een vereiste is. Joep van den Boogaard, casemanager van Gemeente Altena heeft hem toen aangemeld voor een activeringstraject richting “groen” bij MidZuid. Ellen Weeland, consulent MidZuid: “Georgie heeft bij ons opnieuw arbeidsritme kunnen opbouwen en laten zien dat hij wil en kan.”

Gedurende het traject is Claudia Versteeg van WSP, regio Dongemond ingeschakeld om samen op zoek te gaan naar een betaalde baan. De Rooy Hoveniers is een klant van haar en heeft zich gecommitteerd aan het project Perspectief op Werk. Door middel van werken en leren worden mensen branchegericht opgeleid, in dit geval binnen de groenvoorziening. Claudia: “De Rooy heeft de moeite genomen om te kijken naar een parttime functie voor Georgie. Hierdoor past het als een jas en kan Georgie zijn werk combineren met de zorg voor zijn jongens.” Een mooi voorbeeld van een succesvolle plaatsing!

Inmiddels heeft Georgie laten weten als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Wij wensen Georgie veel succes!

Terug naar overzicht