All we need is work!

all-we-need-is-work-1

Op Valentijnsdag verleiden we de werkgevers van de Brabantse Wal die het verschil willen maken. Dat doen we in de eerste plaats met het rode pluche van de stoelen in theater De Maagd. Het werkgeverscongres 'All we need is work!' is een samenwerking tussen Samen in de Regio, het WSP Brabantse Wal, MKB en Aangenaam Bergen op Zoom. We brengen nieuwe inzichten, nieuwe contacten en misschien wel nieuwe medewerkers.

Podiumdiscussie

Wat is de route naar goed personeel? Waar kan ik terecht? Welke mogelijkheden heb ik? Conny Helder (bestuurder bij tanteLouise), Eugene Kersjes, (vicepresident bij Ricoh Europe Supply Chain Management), Johan Verbakel (chef staf bij Main Support Base Vliegbasis Woensdrecht) en Rob Neutelings (voorzitter Raad van Bestuur ROC West-Brabant) zetten hun visie op de beweging van de arbeidsmarkt uiteen. Jij krijgt ruim baan om te reageren en aan te vullen.

Kijk binnen bij bedrijven

Kom alles te weten over dit nieuwe initiatief, waarbij jij jouw bedrijf in de spotlights zet en je in contact komt met gemotiveerde bezoekers.

Gastspreker

Een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen geeft je een goed gevoel. Het gaat om mensen. Ook voor werkgevers gaat het om de mensen. Veranderen is dus niet nodig. Het zit ‘m in ‘anders kijken’…Leo Bormans, the Ambassador of Happiness & Quality of Life, vertelt je hier meer over.

Doe-sessies

Tijd om nog de handen uit de mouwen te steken! Bij binnenkomst op 14 februari kun je je aanmelden voor twee van de volgende sessies:

Hoe werf ik werknemers? Vind snel de juiste route naar de professionals die je helpen bij jouw zoektocht naar goed personeel.

♥ Waarom slimme mensen domme dingen doen. Zorg dat je medewerkers gelukkig zijn en om ze ‘aan boord’ houden.

♥ Match-MEE. Ga op een positieve en prikkelende manier in gesprek kandidaten en leg de focus op talent, dan hoeft de beperking van een kandidaat niet verstopt te worden.

♥ Ben ik een aantrekkelijke werkgever? Zorg dat je goed personeel behoudt voor jouw bedrijf.

Sociaal Ondernemen. Maak kennis met wat er nodig is om sociaal ondernemen onderdeel te maken van jouw beleid.

 In Dialoog. Ga met wethouders in gesprek over de lokale arbeidsmarkt.

Borrelen

Als je elkaar leert kennen, gaat samen werken des te beter. En bovendien gaat er niets boven een gezellige ontmoeting en nog even napraten. Daar maken we tijd voor vanaf 16.30 uur!

Interesse?

Ben je werkgever op de Brabantse Wal en wil je deelnemen aan het Werkgeverscongres All we need is work? Aarzel dan niet en meld je gratis aan

Je bent welkom vanaf 12.30 uur. Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina