Ik heb tijdelijk geen werk voor mijn personeel

Je hebt (tijdelijk) weinig of geen werk voor je personeel als gevolg van de huidige situatie. De vraag naar je product of dienst neemt af en je wilt voorkomen dat je bedrijf financieel in de problemen raakt en dat personeel thuis komt te zitten. Je wilt het juiste bedrijf vinden om je personeel aan uit te lenen.

 

Hoe kunnen wij helpen?

  • We gaan in gesprek om de behoefte in beeld te krijgen. We bespreken wat je medewerkers kunnen en willen. 
  • We gaan op zoek naar een bedrijf dat tijdelijk medewerkers aanneemt en kijken of we jouw medewerkers kunnen matchen met een werkgever die op dit moment op zoek is naar extra personeel. Door onze regionale samenwerking is het voor ons mogelijk om binnen de regio te zoeken naar oplossingen binnen verschillende sectoren.
  • Is er een oplossing? Dan begeleiden wij jouw medewerkers om de overstap naar het andere bedrijf te maken.
  • Vervolgens houden wij nauw contact met jou en het lenende bedrijf. Zo bewaken wij de voortgang. Verandert de situatie? Dan begeleiden wij deze verandering. Dat kan een zorgvuldige terugkeer van de medewerkers naar jouw bedrijf zijn, een eventuele indiensttreding bij het lenende bedrijf of een andere oplossing.
  • Heb je daarnaast nog vragen over de landelijke en gemeentelijke steunregelingen waar je aanspraak op kunt maken? Dan helpen wij je daar ook graag mee verder.

 

Wil je meer weten of direct een afspraak maken met een adviseur? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.