Ik ben op zoek naar extra personeel

Je bent (tijdelijk) op zoek naar extra medewerkers omdat de vraag naar je product of dienst toeneemt. Of je hebt te maken met uitval van medewerkers door ziekte. Om ervoor te zorgen dat de bedrijfsvoering door kan gaan, wil je zo snel mogelijk extra medewerkers aantrekken. Je kunt hulp gebruiken bij het vinden van medewerkers en het begeleiden van extra medewerkers naar je bedrijf.

 

Hoe kunnen wij helpen?

  • We gaan in gesprek om je personeelsbehoefte in beeld te krijgen.
  • Wij gaan op zoek naar een bedrijf dat tijdelijk medewerkers wil uitlenen omdat er tijdelijk geen of weinig werk is. Door onze regionale samenwerking is het voor ons mogelijk om binnen de regio te zoeken naar oplossingen binnen verschillende sectoren.
  • Is er een oplossing? Dan begeleiden wij de nieuwe medewerkers om de overstap naar jouw bedrijf te maken. Zo kunnen zij snel aan de slag.
  • Vervolgens houden wij nauw contact met jou en het uitlenende bedrijf. Zo bewaken wij de voortgang. Verandert de situatie? Dan begeleiden wij deze verandering. Dat kan een zorgvuldige terugkeer van de medewerkers naar het uitlenende bedrijf zijn, een eventuele indiensttreding bij jouw bedrijf of een andere oplossing.

 

Wil je meer weten of direct een afspraak maken met een adviseur? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.