• Eén aanspreekpunt
  • Kosteloze bedrijfsanalyse
  • Kosteloze werving & selectie

Sociaal ondernemer

Een sociaal ondernemer gaat voor advies naar WerkgeversServicepunt West-Brabant. Van de diensten van deze specialist kan kosteloos gebruik worden gemaakt. Wij ondersteunen u graag tijdens het complete traject richting sociaal ondernemerschap. Vanaf het advies en de werving tot aan de nazorg. Onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om u alle zorgen uit handen te kunnen nemen. WerkgeversServicepunt West-Brabant weet alles over doelgroepen, regelingen, subsidies en de arbeidsmarkt. U kunt als sociaal ondernemer uw wensen aan ons doorgeven en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Sociaal ondernemer: goed voor de werkgever en de werknemer

Een sociaal ondernemer zorgt voor een bedrijfsmatige oplossing van maatschappelijke problemen. Zodoende wordt een positieve maatschappelijke verandering bewerkstelligd. Openstaande vacatures worden bij sociale ondernemers ingevuld met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Deze mensen krijgen door sociaal ondernemen weer de kans om aan het werk te gaan in de private of publieke sector. Naast de voordelen voor de werknemer heeft u er als sociaal ondernemer ook profijt van. Ten eerste is het goed voor uw bedrijfsimago als u maatschappelijke betrokkenheid toont. Verder krijgt u gemotiveerde en loyale werknemers tot uw beschikking.

Financieel aantrekkelijk

Ook kan het door diverse subsidies financieel aantrekkelijk zijn om arbeidsgehandicapten in dienst te nemen. Iedere sociaal ondernemer kan voor advies terecht bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. U kunt ons bereiken via het online vacature aanmeldformulier of door te bellen naar 0800-0616.

Personeelsservice voor u!

subsidies-regelingen-1

Bedrijfsanalyse

Klaar voor sociaal ondernemerschap? Vraag een bedrijfsanalyse aan. 

Meer info

sociaal-ondernemen

Matching

Kosteloos op zoek naar personeel?

Meer info

arbeidsinformatie

Trainingen Harrie©

Onmisbaar voor uw strategisch personeelsbeleid.

Meer info

personeel-nodig

Subsidiecalculator

Gemotiveerd personeel én extra voordeel.

Meer info

Stel uw vraag

Velden met * zijn verplicht