• Eén aanspreekpunt
  • Kosteloze bedrijfsanalyse
  • Kosteloze werving & selectie

Productiemedewerker Brabant

Zoek jij een productiemedewerker om aan de slag te gaan bij jouw bedrijf in Brabant? Bij WerkgeversServicepunt West-Brabant begeleiden we je graag bij deze zoektocht. Wat je precies aan ons hebt? Om te beginnen, beschikken we over het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant. Wij helpen je om jouw vacature goed in te vullen. Dat doen we op een maatschappelijk verantwoorde manier. En het mooiste? Jij bent verzekerd van de nodige kwaliteit én profiteert van financiële voordelen.

Laat je ontzorgen in de zoektocht naar een productiemedewerker in Brabant

Het vinden van een goede productiemedewerker voor jouw bedrijf in Brabant kan een lastige klus zijn. Daarom ontzorgen wij je hier graag in. Zo heb je bij ons altijd één contactpersoon. Bij deze persoon kun je terecht voor al je personeelsvragen. Wij vertellen je graag meer over de wet- en regelgeving, de regionale arbeidsmarkt en de verschillende branches. Ook niet onbelangrijk om te weten: de dienstverlening is gratis.

Kies jij voor sociaal ondernemen?

Wanneer je tijdens je zoektocht naar een productiemedewerker voor jouw bedrijf in Brabant kiest voor een medewerker die wat verder van de arbeidsmarkt staat, doe je aan sociaal verantwoord ondernemen. Dit is goed voor het imago van je bedrijf. Ook financieel levert het je voordelen op. Er zijn namelijk verschillende subsidies en regelingen beschikbaar. Wij helpen je graag om deze stap te maken. Neem contact op via 0800-0616 en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

Personeelsservice voor u!

subsidies-regelingen-1

Bedrijfsanalyse

Klaar voor sociaal ondernemerschap? Vraag een bedrijfsanalyse aan. 

Meer info

sociaal-ondernemen

Matching

Kosteloos op zoek naar personeel?

Meer info

arbeidsinformatie

Trainingen Harrie©

Onmisbaar voor uw strategisch personeelsbeleid.

Meer info

personeel-nodig

Subsidiecalculator

Gemotiveerd personeel én extra voordeel.

Meer info

Stel uw vraag

Velden met * zijn verplicht