• Eén aanspreekpunt
  • Kosteloze bedrijfsanalyse
  • Kosteloze werving & selectie

Ethisch ondernemen

Heeft u het plan opgevat om ethisch te gaan ondernemen? Dat vinden wij een mooi streven. Voor meer informatie over deze vorm van ondernemen kunt u kosteloos gebruikmaken van de diensten van WerkgeversServicepunt West-Brabant. Wij helpen u graag met het hele traject richting ethisch ondernemerschap. Van advies tot uitvoering. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring om u daarbij te ondersteunen. Het team van WerkgeversServicepunt West-Brabant weet alles van doelgroepen, subsidies, regelingen en de arbeidsmarkt. Het hele proces van ethisch ondernemen kunnen wij zodoende afstemmen op uw vraag en de mogelijkheden die er zijn.

Ethisch ondernemen levert u verschillende voordelen op

Ethisch ondernemen is het op een bedrijfsmatige manier aanpakken van een maatschappelijk probleem. De maatschappelijke winst staat hierbij op de eerste plaats. Zodoende kan op grote schaal een maatschappelijke verandering teweeg gebracht worden. Een ethische ondernemer kiest ervoor om vacatures in te vullen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Voorbeelden hiervan zijn jonggehandicapten, mensen uit de WWB en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Van ethisch ondernemen kunt u op verschillende manieren profijt hebben. Ten eerste toont u maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast krijgt u loyale en gemotiveerde werknemers in dienst en heeft u lagere personeelskosten.

Schakel een specialist in

Als u wilt beginnen met ethisch ondernemen maar niet precies weet u hoe dat precies moet doen, dan schakelt u een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant in. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0800-0616.

Personeelsservice voor u!

subsidies-regelingen-1

Bedrijfsanalyse

Klaar voor sociaal ondernemerschap? Vraag een bedrijfsanalyse aan. 

Meer info

sociaal-ondernemen

Matching

Kosteloos op zoek naar personeel?

Meer info

arbeidsinformatie

Trainingen Harrie©

Onmisbaar voor uw strategisch personeelsbeleid.

Meer info

personeel-nodig

Subsidiecalculator

Gemotiveerd personeel én extra voordeel.

Meer info

Stel uw vraag

Velden met * zijn verplicht