• Eén aanspreekpunt
  • Kosteloze bedrijfsanalyse
  • Kosteloze werving & selectie

Doelgroep Participatiewet

Heeft u vragen over de doelgroep van de Participatiewet? WerkgeversServicepunt West-Brabant beantwoordt ze graag voor u. Wij hebben de diensten en regelingen van overheden, bedrijven en andere partners die betrokken zijn bij de arbeidsmarkt van West-Brabant in één loket gebundeld. Om die reden kunt u bij ons uitstekend terecht als u meer wilt weten over regelgeving, subsidies, personeelsvragen en de arbeidsmarkt. Wij geloven altijd in de talenten en de mogelijkheden van mensen. Ook bij kandidaten uit de doelgroep van de Participatiewet. Uit het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant koppelen wij graag een kandidaat aan uw bedrijf.

WerkgeversServicepunt West-Brabant: informatie over doelgroep Participatiewet

De Participatiewet is in 2015 van kracht gegaan en heeft als doel om arbeidsgehandicapten onder één regeling samen te brengen. Deze regeling moet ervoor zorgen dat mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid hebben om te werken binnen de private en publieke sector. De Participatiewet richt zich op de volgende doelgroep:

  • Wajong: mensen vanuit de Wet arbeidsondersteuning jonggehandicapten;
  • WWB: mensen vanuit de Wet werk en bijstand;
  • WSW: mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening.

Door werknemers uit deze doelgroep in dienst te nemen, kunt u daar op sociaal en financieel vlak profijt van hebben. De werknemers zijn bijzonder loyaal en enthousiast en door verschillende subsidies zijn de personeelskosten in veel gevallen lager. Voor meer informatie over de doelgroep van de Participatiewet en andere vragen kunt u contact opnemen met WerkgeversServicepunt West-Brabant door te bellen naar 0800-0616.

Personeelsservice voor u!

subsidies-regelingen-1

Bedrijfsanalyse

Klaar voor sociaal ondernemerschap? Vraag een bedrijfsanalyse aan. 

Meer info

sociaal-ondernemen

Matching

Kosteloos op zoek naar personeel?

Meer info

arbeidsinformatie

Trainingen Harrie©

Onmisbaar voor uw strategisch personeelsbeleid.

Meer info

personeel-nodig

Subsidiecalculator

Gemotiveerd personeel én extra voordeel.

Meer info

Stel uw vraag

Velden met * zijn verplicht