Personeel aan de slag bij Primark

 

In januari zijn bij het nieuwe Primark distributiecentrum van DSV Solutions 100 nieuwe werknemers gestart, waarvan zo’n 10 geplaatst zijn door het WerkgeversServicepunt. Voor het einde van maart komen daar nog 23 werknemers bij. Hierbij gaat het deels ook om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen een praktijkgerichte opleiding en een baan aangeboden door logistiek dienstverlener DSV, Randstad en het WerkgeversServicepunt van het Werkplein. 


Voor DSV hebben we intakegesprekken gevoerd, het vervoer verzorgd naar een interne opleidingslocatie en workshops gegeven over het werken in het bedrijf. Ook kunt u gebruikmaken van de dienstverlening van Randstad rondom de planning, inzet en beoordeling van de kandidaten. Tevens zorgt Randstad voor de gehele administratieve afhandeling.

De aanpak is een nieuw concept waarmee het WerkgeversServicepunt en Randstad een organisatie die zich nieuw vestigt helpen aan goed personeel helpen. Daarmee willen deze organisaties in de regio een positieve bijdrage leveren aan het baanperspectief voor werkzoekenden en het vestigingsklimaat voor ondernemers. 

 

"DSV is blij aan dit initiatief mee te kunnen werken. Enerzijds om mensen uit de bijstand een kans te kunnen geven, anderzijds omdat het een van de oplossingen is personeel aan ons te binden in een krappere arbeidsmarkt.”
- Remco Innemee, Regiodirecteur DSV 

Deel deze pagina