Passend bij werkzoekende en werkgever, daar staan wij voor!

manya-aan-het-werk-bij-dmidee

Marleen Braakhuis, werkgeversadviseur WSP West-Brabant, vertelt: “Het WerkgeversServicepunt West-Brabant werkt in de regio Dongemond samen met vier gemeenten. Zo ook met de gemeente Oosterhout. De klantmanagers van de gemeenten kennen de talenten van hun werkzoekenden en wij de wensen van werkgevers en hun vacatures. Daar ontmoeten we elkaar.

Dit keer stelden Esther van Dijk en Mirjam Veldhuis, Manya aan mij voor. Deze vriendelijke vrouw zit vol energie en wilde graag weer aan de slag. Ze verloor door corona haar baan in de horeca. Gelukkig was de match snel gemaakt, want ik wist dat Jan Bekkers, eigenaar van DMIdee uit Oosterhout, op zoek was naar een aanvulling in zijn team.

Jan is een werkgever die kijkt naar wat wel kan. Hij staat open voor mensen waarvan het cv niet helemaal aansluit bij de competenties die er nodig zijn. Dat was nu ook het geval. Maar Jan zegt altijd: “laten we het even een weekje proberen”. En zo geschiede voor Manya. Na haar week proef was er aan twee kanten een klik. Inmiddels werkt zij met veel plezier en naar volle tevredenheid sinds vorig voorjaar bij DMIdee!

Daar doen we het voor, bedankt DMIdee voor deze fijne samenwerking namens Esther, Mirjam en mijzelf!”

Wil je Manya aan het werk zien? Bekijk dan het filmpje op YouTube