Het schoolvoorbeeld van samenwerking!

techniek-mostafa-ad-daraz-020

Je hebt van die momenten waarop werkelijk alles op z’n plek valt. Zo’n ogenblik waarop alles dusdanig samenkomt dat je beseft, zelfs uitroept: “toeval bestaat niet”.

Het telefoongesprek waarin Mostafa Ad-Daraz werd verteld dat zijn rijbewijs gefaciliteerd wordt om dat laatste open eindje in zijn traject naar werk nog dicht te knopen, is zo’n moment. Een schoolvoorbeeld van samenwerking tussen alle partijen! Deze woordkeuze is geen toeval want scholing, teamwork en denken in kansen liggen aan de basis van dit traject.

De meest centrale partij is uiteraard Mostafa zelf die zich ook heeft gemanifesteerd als teamplayer in dit traject. Een talent in de dop die in het verleden niet altijd de juiste keuzes maakte. Totdat hij zichzelf op het Werkcentrum opnieuw uitvond en uitgroeide tot een jongeman met ambitie in techniek. In riooltechniek om precies te zijn. Helemaal in zijn element op het Opleidingscentrum Riooltechniek, Torio, oogst hij nu hele goede kritieken van zijn stagebedrijf waar een arbeidsovereenkomst in het verschiet ligt.

Maar ja Mostafa, hoe kom je zo snel mogelijk op een adres waar de toiletruimte al blank staat? In ieder geval niet zonder rijbewijs. Top dat dankzij het Power Certificaat van ADP jouw rijbewijs mogelijk wordt maakt zodat je bij Rioolgroep RGZ in kunt instappen. 

Wat een Teamplay! De partners zorgden voor de uitstroom en jij als rioolmonteur zorgt nu voor de doorstroom. Toeval bestaat niet!

Meer weten over de ervaringen van Mostafa? 

Bekijk de video