Speedmeeten, een prettig gesprek en een grenzeloze wandeling in het Hart van West-Brabant

Zodra je op zoek gaat naar personeel, heb je keuze uit veel mogelijkheden. En daar heb je niet altijd tijd voor als werkgever. Maar je wilt wel de juiste persoon voor de vacature vinden. Hoe pak je dit aan zonder veel tijd en geld kwijt te zijn aan werving en selectie? Reserveer 20 september in je agenda, doe mee aan een van onze activiteiten en maak de match!

 

Mix & Match

Wat zijn dé kans banen voor de toekomst?

We inspireren werkzoekenden deze dag met een film én een speedmeet met de werkgevers uit de omgeving. De film laat zien welke banen de branches schoonmaak & thuiszorg, logistiek & productie, groen en dienstverlening te bieden hebben. Door de werkzoekende opvolgend direct in contact te laten komen met de werkgever, kan er meteen gematcht worden op vacatures.

Wil jij, als werkgever, graag aanwezig zijn tijdens deze inspirerende bijeenkomst en in contact komen met werkzoekenden die per direct inzetbaar zijn? Meld je aan bij Niels Kuipers via niels.kuipers@werkpleinhartvanwest-brabant.nl of bel naar 076 - 750 3509. Er is plaats voor twintig werkgevers. Werkzoekenden nodigen wij gericht uit.

Match & Mix to the max!

 

Prettig gesprek

Bekend maakt bemind. Een ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden zonder cv’s en vacatures, maar gewoon van mens tot mens! Zo ontstaat een prettig gesprek.

Het is voor werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt erg lastig om werk te vinden. De vacatures die aangeboden worden passen doorgaans niet bij hun CV. Is iemand dan niet geschikt voor de functie? Door verder te kijken dan een CV krijg je een beter beeld van een werkzoekende.

Werkgevers dagen we uit om te kijken naar mogelijkheden en talenten van de werkzoekenden en daarvoor passende taken binnen zijn/haar bedrijf of het netwerk aan te bieden. Voor de werkzoekenden is het de kunst om zijn/haar ‘pitch’ zo goed mogelijk te doen, daarvoor krijgen ze een week vooraf op de locatie nog een extra training.

Sinds 2015 leveren onze prettige gesprekken al diverse succesvolle matches op! Wil jij als werkgever graag in contact komen met deze doelgroep en een ongedwongen gesprek aan gaan op 20 september? Meld je dan nu aan via aogier@wvs.nl. Er is ruimte voor tien werkgevers.

 

Grenzeloze wandeling

Een goede werk-privébalans, dé baas met ‘je’ aanspreken, een standaard 40-urige werkweek en op de fiets naar je werk. Zomaar enkele gewoonten die voor ons vanzelfsprekend zijn, maar voor mensen uit Syrië en Eritrea niet.

Vanuit de gemeente Roosendaal zijn we in contact met gemotiveerde statushouders die hard bezig zijn met inburgeren. Werk is hierin een belangrijk onderdeel.

Tijdens een stadswandeling met werkgevers en statushouders willen we deze partijen letterlijk en figuurlijk dichterbij elkaar brengen. De werkgever leert zo meer over de achtergrond en afkomst van de statushouder en andersom krijgt de statushouder meer zicht op onze Nederlandse werkcultuur.

Sta jij, als werkgever, open voor andere culturen en ben je bereid om twee uur van je tijd vrij te maken voor een unieke stadswandeling en een afsluitende borrel? Meld je dan bij Jaap Mulder via Jaap.Mulders@uwv.nl. Er is plaats voor maximaal tien werkgevers.

 

Ben jij klaar voor de match?

Welke match je ook speelt of maakt, je 'wint' 'm niet in je eentje. Daarom doen we het samen. Op donderdag 20 september 2018 bundelen alle regio’s van het WerkgeversServicepunt West-Brabant hun krachten. Waarom? Om nog meer werkgevers te helpen de juiste mensen te vinden om het werk gedaan te krijgen. Met als doel nog meer mensen aan de slag krijgen. Op één dag in heel West-Brabant organiseren wij ontmoetingen, gesprekken, workshops, beurzen en speeddates.

Deel deze pagina