Het smaakt naar meer in het Hart van West-Brabant

Zodra je op zoek gaat naar personeel, heb je keuze uit veel mogelijkheden. En daar heb je niet altijd tijd voor als werkgever. Maar je wilt wel de juiste persoon voor de vacature vinden. Hoe pak je dit aan zonder veel tijd en geld kwijt te zijn aan werving en selectie? Reserveer 19 september alvast in je agenda, doe mee aan een van onze activiteiten en maak de match!

Het smaakt naar meer…

Als er zoveel smaken zijn om uit te kiezen; dan is het fijn als je eerst overal van kunt proeven. In het Hart van West-Brabant brengen we alle smaken bij elkaar om de mooiste combinaties te maken. Tijdens deze dag ontmoeten werkgevers en werknemers elkaar op een ludieke manier. En wie weet… misschien volgt daarna de kers op de taart: een match tussen een vacature en werkzoekende. 

Werkzoekenden nodigen wij gericht uit. Laat het vooral smaken naar meer!

 

Prettig gesprek

Bekend maakt bemind. Een ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden zonder cv’s en vacatures, gewoon van mens tot mens! Zo ontstaat een prettig gesprek. 

Het is voor werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt erg lastig om werk te vinden. De vacatures die aangeboden worden passen doorgaans niet bij hun CV. Is iemand dan niet geschikt voor de functie? Door verder te kijken dan een CV krijg je een beter beeld van een werkzoekende.

Werkgevers uit Moerdijk dagen we uit om te kijken naar mogelijkheden en talenten van de werkzoekenden en daarvoor passende taken binnen zijn/haar bedrijf of het netwerk aan te bieden. Voor de werkzoekenden is het de kunst om zijn/haar ‘pitch’ zo goed mogelijk te doen, daarvoor krijgen ze een week vooraf nog een extra training.

Sinds 2015 leveren onze prettige gesprekken al diverse succesvolle matches op! Wil jij als werkgever graag in contact komen met deze doelgroep terwijl je een prettig gesprek hebt op 19 september? Meld je dan nu aan bij Jaap Mulders via jaap.mulders@uwv.nl. Er is ruimte voor tien werkgevers.

 statushouders-verkleind

Prettige lunch

Een goede werk-privébalans, dé baas met ‘je’ aanspreken, een standaard 40-urige werkweek en op de fiets naar je werk. Zomaar enkele gewoonten die voor ons vanzelfsprekend zijn, maar voor mensen uit Syrië en Eritrea niet.

Vanuit de gemeente Halderberge zijn we in contact met gemotiveerde statushouders die hard bezig zijn met inburgeren. Werk is hierin een belangrijk onderdeel.

Tijdens een lunch met werkgevers en statushouders willen we deze partijen letterlijk en figuurlijk dichterbij elkaar brengen. De werkgever leert zo meer over de achtergrond en afkomst van de statushouder en andersom krijgt de statushouder meer zicht op onze Nederlandse werkcultuur.

Sta jij, als werkgever, open voor andere culturen en ben je bereid om tijd vrij te maken voor een exotisch lunch? Meld je dan bij Adrienne Ogier via aogier@wvs.nl. Er is plaats voor maximaal tien werkgevers.

 schoonmaak-thuiszorg-verkleind

Schoonmaak/thuiszorgplein

Wie als schoonmaker werkt is niet alleen schoonmaker, maar onderdeel van een sociale kring. Steeds meer van onze kandidaten komen erachter hoe leuk het werk is en worden enthousiast van alle verschillende mogelijkheden. We organiseren daarom een schoonmaak/thuiszorgplein voor de kandidaten die hier ervaring mee hebben of die deze ervaring graag willen opdoen. Van te voren stomen wij ze klaar om alle ingrediënten in huis te hebben voor een goede “pitch”.

Wil jij, als werkgever, graag aanwezig zijn tijdens deze inspirerende bijeenkomst en in contact komen met werkzoekenden die per direct inzetbaar zijn? Meld je aan bij Judith Smith via judith.smith@werkpleinhartvanwest-brabant.nl of bel naar 076 – 750 36 32. Er is plaats voor tien werkgevers.

Deel deze pagina