Bedrijfsbezoeken Brabantse Wal

foto-bedrijfsbezoek-brabantse-wal-verkleind-1

Zodra je op zoek gaat naar personeel, heb je keuze uit veel mogelijkheden. En daar heb je niet altijd tijd voor als werkgever. Maar je wilt wel de juiste persoon voor de vacature vinden. Hoe pak je dit aan zonder veel tijd en geld kwijt te zijn aan werving en selectie? Het WSP West-Brabant organiseert voor de Brabantse-wal gemeenten de 'Kijk binnen bij Bedrijven' week. 

Donderdag 19 september staat in het teken van de Match van West Brabant. Die match willen we graag maken door bedrijfsbezoeken af te leggen. De werkzoekenden die deelnemen zijn vooraf geselecteerd door hun deelname aan een inspiratieprogramma. Zij maken kennis met de wethouders uit de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht en gaan samen op bedrijfsbezoek.

Een kijkje in de keuken

Werkzoekenden krijgen een goed beeld omdat zij bij verschillende bedrijven een kijkje mogen nemen in de keuken. Ze worden rondgeleid en presenteren zichzelf om een goede indruk en zijn/haar cv achter te laten. Met deze bedrijfsbezoeken hopen we dat de werkzoekenden een goed beeld krijgen van de werkzaamheden bij de bedrijven. Anderzijds krijgen de werkgevers de kans om de werkzoekenden in een andere setting te ontmoeten.

Ons doel

Brabantse Wal zet deze dag vooral in op ontmoeten en elkaar beter leren kennen, om zo de drempel te verlagen en de match te laten ontstaan. Wij hopen dat de ontmoetingen op deze dag een duurzame bijdrage leveren aan het invullen van vacatures en het creëren van kansen, voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

Deel deze pagina