Personeelsvraagstukken

Voor vrijwel ieder bedrijf in de regio West-Brabant heeft het coronavirus grote impact. Bij sommige bedrijven is te weinig werk en dreigen medewerkers hun baan te verliezen. Bij andere bedrijven of organisaties is juist een tekort aan medewerkers om aan de vraag te kunnen voldoen.

Het WerkgeversServicepunt West-Brabant brengt werkgevers bij elkaar om personeelsvraagstukken op te lossen. We verbinden werkgevers met elkaar om de vraag naar en het aanbod van werk op elkaar af te stemmen en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit met als doel de continuiteit van je bedrijf of organisatie te waarborgen en daarnaast zoveel mogelijk mensen aan het werk te houden.

Onze werkgeversadviseurs zijn je sparringpartner voor personele vraagstukken. Heb je twijfels of je personeel nog kan blijven inzetten? Ben je juist op zoek naar personeel dat vanaf morgen kan beginnen? Bel dan het WerkgeversServicepunt via 0800-0616.

 

Initiatieven om vraag en aanbod bij elkaar te brengen

Naast persoonlijke dienstverlening aan werkgevers door onze werkgeversadviseurs willen we je ook wijzen op een aantal initiatieven die we op dit moment in de markt zien. Initiatieven waardoor werkgevers met elkaar verbonden worden om zo personeel met elkaar uit te wisselen. Hieronder een opsomming van platformen waar vraag en aanbod samenkomen:

 

 Lokale en landelijke initiatieven

 Sector

 www.bredawerkt.nu

 alle

 www.nlwerktdoor.nl

 alle
 www.helponsoogsten.nl

 land- en tuinbouwsector

 www.werkenindelandentuinbouw.nl

 glastuinbouwsector

 www.extrahandenvoordezorg.nl

 zorg

 www.stlwerkt.nl/wijhelpenelkaar

 transport en logistiek

 www.nlmobiliseert.nl

 alle

www.brabantvoormekaar.nl/

overzicht van alle initiatieven