• Eén aanspreekpunt
  • Kosteloze bedrijfsanalyse
  • Kosteloze werving & selectie

Garantiebanen

Bent u benieuwd wat garantiebanen precies zijn en wilt u meer weten over het realiseren van dit soort banen? Dan bent u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant helemaal op de juiste plek. Wij zijn hét aanspreekspunt voor alles op het gebied van regelgeving, subsidies, personeel en de arbeidsmarkt. Omdat wij één loket zijn die alle regelingen en diensten van betrokken partners bij de West-Brabantse arbeidsmarkt bundelt, zult u door ons de weg niet kwijtraken tussen alle instanties. Wij lossen uw personeelsvraagstukken altijd in korte tijd en met een goed resultaat op. Voor een antwoord op al uw vragen over garantiebanen komt u voor een kosteloos advies naar WerkgeversServicepunt West-Brabant.

Garantiebanen: voordelen op financieel en sociaal gebied

Garantiebanen maken onderdeel uit van de Participatiewet die in 2015 van kracht is gegaan. Dit soort banen zijn beschikbaar voor mensen die vanwege hun beperkingen niet het wettelijk minimum loon kunnen verdienen. Ondernemingen die werknemers in dienst nemen in het kader van een garantiebaan hebben recht op diverse subsidies en andere financiële regelingen. Ook op sociaal gebied kan uw bedrijf er profijt van hebben. Arbeidsgehandicapten zijn namelijk altijd erg enthousiast en loyaal en dat werkt stimulerend voor de rest van uw personeel.

Maatschappelijke betrokkenheid

Als u garantiebanen aanbiedt, toont u dat u maatschappelijk betrokken bent. Dat is natuurlijk goed voor het imago van uw onderneming. WerkgeversServicepunt West-Brabant helpt u graag bij de realisatie van garantiebanen. Schakel ons in door te bellen naar 0800-0616.

Personeelsservice voor u!

subsidies-regelingen-1

Bedrijfsanalyse

Klaar voor sociaal ondernemerschap? Vraag een bedrijfsanalyse aan. 

Meer info

sociaal-ondernemen

Matching

Kosteloos op zoek naar personeel?

Meer info

arbeidsinformatie

Trainingen Harrie©

Onmisbaar voor uw strategisch personeelsbeleid.

Meer info

personeel-nodig

Subsidiecalculator

Gemotiveerd personeel én extra voordeel.

Meer info

Stel uw vraag

Velden met * zijn verplicht